Menu
Your Cart

Trouwringen kopen in LottumTrouwringen

Trouwringen in Lottum

Lottum, ook wel het 'Rozendorp van Nederland' genoemd, is voornamelijk beroemd om zijn rozenteelt. Sterker nog, ruim 70% van de rozenteelt in Nederland komt uit Lottum. Dit schilderachtige dorpje, gelegen op 10 km van Venlo, 20 kilometer van Venray en net geen 40 km van Roermond, is een prachtige bestemming voor een dagtrip door Limburg.

Lottum is de thuisbasis van Valesca Vrielink, een moeder van vier jonge kinderen die met succes haar moederschap combineert met haar passie voor het maken en verkopen van sieraden. Met haar jarenlange ervaring als mede-eigenaar van Juwelier Vrielink in Heerenveen, kan Valesca deskundig advies geven over alle mogelijkheden met betrekking tot materialen, pasvorm, breedte, kleur en meer. Lottum is een speciale plek waar de focus ligt op het vinden van het perfecte sieraad.

Woon je in Lottum of in de omgeving van Roermond, Venlo of Venray en ben je op zoek naar een speciaal sieraad? Neem dan contact op met Valesca Vrielink. Valesca ontvangt je graag op een dag of tijdstip dat jou het beste uitkomt. De koffie staat altijd klaar! Bel of App mij voor een afspraak 06-18053792Ik bied u in het Atelier in Lottum


  • Een groot assortiment Trouwringen
  • Eigen ontwerp van een sieraad, die ik samen met u ontwerp en dan wordt vervaardigd in ons eigen atelier in Heerenveen.
  • Vermaken van sieraden, samen met u maken we dan een ontwerp om van uw dierbare sieraden iets moois te laten maken.
  • Workshops Parel collier of armband knopen.
Goudsmeden