Menu
Your Cart

Trouwringen

Heerenveen

Heerenveen staat bekend om zijn sportieve prestaties, maar er is meer te ontdekken in dit dorp. Het oudste veenkanaal-dorp van Nederland, prachtige monumenten uit de 15e eeuw en het gemeentehuis met een indrukwekkende trouwzaal in Lodewijk XVI stijl. Het is dan ook geen wonder dat veel toekomstige bruidsparen hier graag hun trouwceremonie willen houden.

Juwelier Vrielink

Voor een uitgebreide collectie trouw- en verlovingsringen kun je terecht bij Juwelier Vrielink. Het vrouwenteam met veel ervaring op het gebied van trouwringen en verlovingsringen staat altijd klaar om je te adviseren bij het vinden van de perfecte ring. Bij Juwelier Vrielink vind je merken als Collection Ruesch, Gerstner, Gettmann, Kühnel, Saint Maurice en Rauschmayer. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen ontwerp te laten maken in hun design studio en atelier.


Lottum

Het Limburgse dorpje Lottum staat bekend als het ‘Rozendorp van Nederland’, met meer dan 70% van de rozenteelt in het land afkomstig uit deze pittoreske plek op slechts 10 km afstand van Venlo, 20 km van Venray en minder dan 40 km van Roermond. Het is een ideale locatie voor stellen met trouwplannen die hun bezoek aan Limburg willen combineren met een bezoek aan een professionele juwelier.

In het hart van Lottum bevindt zich het Trouwringen Atelier Vrielink, gerund door Valesca Vrielink, een moeder van vier kinderen die met haar jarenlange ervaring in de juweliersbranche deskundig advies kan geven over trouw- en verlovingsringen. Het atelier biedt een ruim assortiment aan trouwringen en stelt u in staat om een eigen ontwerp te maken voor een sieraad dat in het eigen atelier in Heerenveen wordt vervaardigd.

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Kom naar onze winkel en geniet van een onvergetelijke ervaring tijdens het selecteren van jullie trouwringen.

Contact opnemen

Captcha