Menu
Your Cart

Oudgoud

Oudgoud

Als je nog oude, ongewenste of beschadigde sieraden of gouden voorwerpen hebt, kunnen deze vaak worden omgezet in contant geld of kunnen ze worden ingewisseld voor een nieuw sieraad. Oud goud kan van verschillende karaatwaarden zijn en kan variëren in gewicht en kwaliteit. Bij Juwelier Vrielink bieden wij onze klanten een professionele beoordeling en waardering van hun oud goud, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een eerlijke prijs krijgt voor jouw waardevolle bezittingen.

Taxatie

Als je geïnteresseerd bent in het verkopen of inruilen van jouw oud goud, neem dan contact op met ons team van experts om een afspraak te maken voor een taxatie. Onze deskundige juweliers zullen jouw oude gouden sieraden en voorwerpen met de grootste zorg en aandacht behandelen en je voorzien van deskundig advies over de beste opties voor jouw specifieke situatie.

Bij Juwelier Vrielink streven wij naar de hoogste normen van klantenservice en professioneel advies. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen of onze winkel te bezoeken om meer te weten te komen over onze diensten op het gebied van oud goud en hoe wij je kunnen helpen jouw waardevolle bezittingen om te zetten in contant geld of nieuwe sieraden.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat onze goudsmeden er ook een mooi sieraad van kunnen maken. Of het nu gaat om het herontwerpen van een oud stuk, het aanpassen van een bestaand sieraad of het maken van een compleet nieuw ontwerp, onze goudsmeden hebben de expertise en vaardigheden om een uniek en prachtig sieraad te creëren dat bij jouw stijl en smaak past. Kom gerust eens langs in onze winkel en bespreek de mogelijkheden met een van onze deskundige juweliers en goudsmeden.

Voorbeelden